Fontos információk

iskolakezdes

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A 2020-2021-es tanév hagyományos oktatási formában indul. A tanév rendjét megtalálják az Oktatási Hivatal honlapján. Az oktatással kapcsolatos híreket a www.kormany.hu és a www.oktatas.hu felületein kell követni.

Intézményünket érintő változásokról a szokásos módon (honlapunkon, KRETA-felületünkön) adunk tájékoztatást.

Évkezdésre vonatkozó információink:

  • Elkészült a Baktay Ervin Gimnázium Intézkedési terve a 2020/2021. tanévben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről.
  • Az első tanítási napunk 2020.szeptember 1. (8:00 tanévnyitó ünnepség, majd 3 osztályfőnöki óra) Mindenki az osztálytermében gyülekezik.
  • A tankönyvek átvétele a megszokott rendszer szerint első napon folyamatos.
  • Az elmúlt tanévben étkezőknek az ebédet szept. 1. napjától megrendeltük. Kérjük, amennyiben lemondják az étkezést, úgy 01. napon jelezzék a titkársági telefonon vagy az etkezes@baktayg.hu e-mail címen, ebben az esetben 09.03. naptól az étkezést törölni tudjuk.
  • Kérünk minden tanulónkat, hogy a Külföldi tartózkodásról szóló szülő/gondviselő/ nagykorú tanuló által aláírt nyilatkozatot az első tanítási napon belépéskor adják le az intézmény portáján vagy küldjék el KRÉTA e-ügyintézés felületen az osztályfőnöknek.

 

Sikeres évkezdést, eredményes tanévet!

  1. augusztus 28.

 

Külföldi tartózkodásról szóló nyilatkozat

2020/2021-es tanév rendje